Over ons..

In de begin jaren 80 is Stef Wittendorp begonnen met zijn garagebedrijf aan de Dordsedijk in Klazienaveen. In 1993 hebben wij een nieuw pand laten bouwen op de huidige locatie aan de Rigel 13 in Klazienaveen.

Na de betrekking van het nieuwe pand in 1993 is Annie de vrouw van Stef ook dagelijks werkzaam in het bedrijf. Het bedrijf werd toen uitgebreid met autowasserettes en een Roll-over wasstraat. Ook werd er een shop ingericht waarin autoverwante materialen worden verkocht.

In 2005 is het bedrijf uitgebreid met een Tango tankstation alwaar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt tanken. Dit onbemand tankstation heeft er voor gezorgd dat er een prijzenslag is ontstaan tussen de verschillende pomphouders in Klazienaveen. Het tankstation kent vele klanten uit de omgeving en is ook zeer geliefd bij onze oosterburen.

Sinds enkele jaren zit zoon Erik ook in het bedrijf. Erik heeft het bedrijf uitgebreid met het online verkopen van automaterialen en accessoires. Er zijn momenteel twee webwinkels online, te weten www.showandshine.nl en www.autototaalshop.nl Beide webshops bedienen een groot aantal klanten (waaronder ook veel autobedrijven/dealers) door heel Nederland en ook buiten Nederland weten de mensen deze webshops steeds vaker te vinden. Neem eens een kijkje in onze webshops! Door eigen import en goede afsrpaken met fabrikanten kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen een grote diversiteit aan producten leveren.

Al vanaf het ontstaan van het bedrijf is het met name gericht op autobanden. Al ruim 25 jaar zijn wij werkzaam in de autobandenbranche en kunnen u hierdoor van goede informatie voorzien en autobanden leveren tegen scherpe prijzen!


Over ons